WIMPEREXTENSIONS :

Wimperextentions geven een mooie volle blik in uw gelaat.
Bij deze behandeling worden haartje de natuurlijke wimpers met individuele wimperextensions verlengd. Dit wordt zorgvuldig en haartje voor haartje (one by one) gedaan. Deze manier van wimperverlenging geeft een eindresultaat die niet van echt te onderscheiden is.

Schoonheidssalon at YellZ werkt met de marktleider op het gebied van wimperextentions: Perfect Eyelash. Doordat de Perfect Eyelash extensions nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden zijn, krijg je een mooi en natuurlijk ogend effect. Bij de plaatsing wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde adhesive (lijm). Deze adhesive blijft flexibel en is niet schadelijk voor de huid of de natuurlijke wimpers.
Uw natuurlijke wimpers zijn bepalend voor welke behandeling we kunnen toepassen. Hoe meer natuurlijke wimperharen u zelf heeft, hoe voller de wimperextensions gezet kunnen worden. Wimperextensions zijn er in verschillende krullen, lengtes, diktes en kleuren.
Voor iedereen zit er wel een geschikte wimperextension bij. Uw gewenste lengte en stijl bespreken we samen voorafgaand aan de behandeling.

De wimperextensions zijn zeer comfortabel om te dragen en u zult de aanwezigheid van de haren niet voelen. Schoonheidssalon At YellZ biedt daarnaast een complete lijn producten die speciaal vervaardigd zijn voor make-up en reiniging van het gezicht na de plaatsing van wimperextensions.

Voordelen en kenmerken van wimperextensions :
• Tot 6 weken houdbaar, afhankelijk van de levensduur van de natuurlijke wimpers.
• Ze voelen zacht en flexibel aan
• Ze geven een zeer natuurlijke uitstraling
• Behandelduur gemiddeld 2 uur bij een volledige nieuwe set
• Nabehandeling duurt gemiddeld 1,5 uur.
Een nabehandeling om de 3 weken wordt geadviseerd om de wimperextentions vol en mooi te houden.

 

WIMPEREXTENSIONS : de behandeling :

De wimperextensions worden 1 voor 1 aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.
De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

Houdbaarheid van de wimpers :
Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling te nemen.

De behandeling :
De behandeling start met het bestuderen van jouw eigen natuurlijke wimper en je wordt gevraagd naar het gewenste effect. Daarna worden jouw ogen beschermd met oogpads. Op deze manier krijgen jouw ogen een complete verwenbehandeling.

• goede duidelijk intake voor mogelijkheden en wensen
• extra aandacht aan de voorbehandeling door oogpatches
• topkwaliteit wimpers
• Nanomist nabehandeling met een verkoelende werking op oogleden.
Boek nu!