Waxen & Harsen
Verschil tussen Waxen en Harsen :

Waxen en harsen zijn in principe woorden voor dezelfde ontharingsmethode: een vloeibaar,  plakkerig product wordt op de huid gesmeerd en er vervolgens weer af getrokken middels harsstrips, waardoor de haartjes er vanaf de wortel mee uit getrokken worden. Bij Sienna X worden beide termen voor dezelfde behandeling gebruikt. Het verschil dat door sommigen wordt benoemd is het product WAARMEE wordt onthaard. Hars is erg plakkerig en blijft vrij vloeibaar. Hars blijft behalve aan de haartjes, vaak ook aan de huid plakken wat de ervaring van het ontharen pijnlijker kan maken. Wax daarentegen, is een warme vloeistof die licht stolt en hierdoor de haartjes insluit. Daardoor is waxen een zachtere, minder pijnlijke en daardoor vriendelijke manier van ontharen voor de huid.

Bij Schoonheidssalon at YellZ bieden wij zowel het ontharen middels Hars als Wax, als ook Sugaring aan. Zodat u zelf kunt bepalen bij welke manier van ontharen u zich het prettigst voelt.

Maar voor welke manier van ontharen en behandeling u ook kiest. Één ding is zeker. Na één van de ontharings-behandelingen van Beautysalon at YellZ bent u verzekerd van wekenlang zijdezachte en gladde benen, oksels of bikinilijn.Boek nu!