EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Mariëlle Haaksman-Broks.

Mijn liefde voor nagels is af te leiden aan het feit dat ik al heel jong extreem nagels beet. Zo extreem, tot zelfs ver over de helft van het nagelbed. Toen mijn nagels uiteindelijk herstelden, groeide ook meer en meer mijn passie voor het nagelvak.

Als ik niet werk in mijn salon ‘at YellZ’,  ben ik toch altijd met nagels bezig. Met name op het gebied van kennis vergaren of nieuwe technieken en vaardigheden beoefenen. De passie voor nagels kruipt door mijn bloed. De natuurlijke nagel en het behoud ervan staan daarbij voorop.

Up to date blijven vind ik erg belangrijk en houd dan ook graag mijn kennis en skills hoog op het gebied van nagels en nagelverzorging.

Ik volg elke training die mijn favoriete top merk CND te bieden heeft en blijf me in dit vak verder ontwikkelen. Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en je kennis en vaardigheden hoog houden is een must in dit vak.

Ik heb een goed lopende salon in Son (Noord-Brabant) genaamd Nagelstudio ”at YellZ” en voel me gezegend dat ik kan zeggen dat ik daadwerkelijk van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Elke dag is weer een feestje en een nieuwe uitdaging!

Naast mooie kunstnagels zetten, kwaliteit en hygiëne, staan klantvriendelijkheid en service bij salon at YellZ erg hoog in het vaandel.

Ik vind het belangrijk dat een klant in de salon een moment voor zichzelf heeft. Dat hij of zij even tot rust kan komen in de toch al zo gehaaste tijd van tegenwoordig. Even een praatje, net wanneer daar behoefte aan is en uiteraard aandacht voor de klant.

In de salon wordt meer gedaan dan kwalitatief sterke en mooie kunstnagels zetten. Het is ook een gevoel wat je teweegbrengt bij een klant. Dat vind ik telkens weer prachtig om te mogen ervaren. Reacties als: ‘ik heb meer zelfvertrouwen gekregen’, ‘ik hoef mijn handen niet meer te verstoppen’, ‘ik heb me de hele week al verheugd op deze afspraak’, ‘even rust’, ‘ik voel me weer vrouw’. Maken dat ik blij ben met mijn vak. Iedere keer weer als een klant blij en tevreden huiswaarts gaat. Tot het volgende heerlijke verwen-moment…

Nieuwsgierig geworden naar mijn salon of ook even aan een moment voor jezelf toe?

Bij at YellZ bent u altijd van harte welkom voor een advies op maat middels een vrijblijvende nagel-analyse. Loop gerust eens binnen. De koffie staat klaar!

Mariëlle Haaksman-Broks, Nagelstudio at YellZ