Wimper-Lifting / Eyelash-Permanent

Uw natuurlijke wimpers laten liften geeft mooie, volle, donkere wimpers en een prachtige oogopslag. En dat met een lang houdbaar resultaat van tot wel 6 weken.

Wimperlifting is ook uitermate geschikt voor mensen die geen wimper-extensions wensen, of er allergisch voor zijn, maar wel hetzelfde gewenste resultaat willen wat hun wimpers betreft.

Salon At YellZ werkt met het goedgekeurde en gereformeerde merk RefectoCil.
RefectoCil wimper permanent, met collageen en cysteïne, geeft je wimpers een prachtige krul. Laat de ogen groter lijken en meer expressief. Ook worden de wimpers tijdens de behandeling tegelijkertijd geverfd en gevoed.

In tegenstelling tot mechanische wimperkrullers vormt RefectoCil Wimper Permanent voorzichtig de wimpers met krullen, die tot wel 6 weken aanhouden. Collageen is één van de meest voorkomende structurele eiwitten in het lichaam. Samen met aminozuur cysteïne dragen deze werkzame bestanddelen bij aan haarontwikkeling en worden de wimpers beschermt en gevoed tijdens de behandeling. Hierdoor zien de wimpers er voller, donkerder en verzorgd uit.

Wimper-Lift / Wimper-Permanent: De behandeling :

Applicatie is veilig en duurt ongeveer 45 minuten, afhankelijk van de lengte en vorm van de wimpers. De rollers zijn beschikbaar in 4 verschillende maten, ideaal voor diverse type wimpers en naar gelang uw wensen.

3 Stappen voor prachtige wimpers:
1. Wimper permanent
2. Wimper tint
3. Wimper verzorging

Op de eerste plaats worden uw natuurlijke wimpers gekruld met RefectoCil. Hierna worden zij gekleurd in de door u gewenste tint. Om het proces te voltooien, wordt RefectoCil Longlash Gel aangebracht voor een optimale verzorging van gekrulde en gekleurde wimpers. Dagelijks gebruik versterkt en voedt de wimpers intens en geeft ze een prachtige glans.Boek nu!