Perfect gestylde wenkbrauwen zonder moeite!

Mooi gestylde wenkbrauwen zonder hier iedere ochtend eerder voor uit bed te komen? Kom langs bij Beautysalon at YellZ om ze prachtig in model te laten brengen met uw favoriete techniek én ze te laten verven. We maken gebruik van onder andere threading, waxen, epileren.

Bent u niet tevreden over de vorm van uw wenkbrauwen, maar weet u niet hoe dit zou kunnen veranderen? Laat ze dan bij Beautysalon at YellZ perfect in model brengen. We maken gebruik van verschillende technieken, waaronder waxing en epileren. Daarnaast zullen wij de wenkbrauwen tijdens een behandeling ook voor u verven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder snel verder!

De GOLDEN RATIO is een gouden regel op het gebied van wenkbrauwstyling en zorgt voor de perfercte wenkbrauwen voor ieder uniek mens.

Golden Ratio Techniek
Voor de wenkbrauwen in model worden gebracht, is het belangrijk om de juiste vorm te bepalen. Dit doen we bij beautysalon at YellZ door gebruik te maken van de ‘Golden Ratio’ (of gulden snede) techniek. Bij de Golden Ratio techniek wordt er goed gekeken naar de universele verhoudingen in het gezicht. Zo kan de perfecte vorm worden gecreëerd en kunt u er zeker van zijn dat u met prachtige wenkbrauwen de deur uit loopt!

Waxen en epileren :
Voorafgaand aan de behandeling zal de juiste techniek worden bepaald voor het stylen van uw wenkbrauwen. Uiteraard overleggen wij dit met u en zullen wij dit op basis van uw voorkeuren beslissen.
Een van de meest populaire technieken voor het stylen van de wenkbrauwen is Waxen.
Bij Salon at YellZ maken we gebruik van SiennaX Waxing. Deze manier van waxen is vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid. Er zal dan ook geen roodheid of irritatie ontstaan.
De wenkbrauwhaartjes worden bij de haarwortel verwijderd, waarbij zelfs de kleinste donshaartjes worden meegenomen. Zo heeft u binnen de kortste keren de meest strakke wenkbrauwen ooit!

Een tweede mogelijkheid is het epileren van de wenkbrauwen. Dit is de meest traditionele manier van het stylen van de wenkbrauwen. Bij het epileren van de wenkbrauwen worden de overtollige haartjes weggehaald met een pincet. Dit kan wat gevoeliger zijn, echter zult u merken dat de behandeling bij regelmatig herhalen na verloop van tijd vrijwel pijnloos zal zijn.

Verven :
Om uw wenkbrauwen nog meer te laten spreken, kunnen ze naar aanleiding van de behandeling worden geverfd. Op deze manier heeft u totaal geen omkijken meer naar uw wenkbrauwen meer als u ’s ochtends wakker wordt! De wenkbrauwen kunnen in verschillende kleuren worden geverfd, afhankelijk van uw wensen en van hetgeen bij uw gezicht past. Voor het verven van de wenkbrauwen maken we bij Beautysalon at YellZ gebruik van traditionele verf.

Voorbereiding :
Komt u voor de eerste keer? Zorg er dan voor dat u minstens 2 tot 3 weken de wenkbrauwen niet geëpileerd heeft.

Resultaat :
Na het waxen of epileren van de wenkbrauwen blijven de haartjes ongeveer 3 tot 5 weken weg. Daarna wordt het aanbevolen om de behandeling weer opnieuw te laten uitvoeren voor de mooiste resultaten. De kleur na het verven houdt ongeveer 4 tot 6 weken.Boek nu!