Epileren & Verven

De ogen en de wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitstraling en uitdrukking van uw gezicht. Ga voor de perfecte wenkbrauwen en wimpers. Het (laten) verven en epileren van uw wenkbrauwen en wimpers zorgt voor een mooie vrouwelijke uitstraling. Geef uw wenkbrauwen en ogen de juiste behandeling, voor een natuurlijk mooie vorm en kleur.

Epileren
Laat uw wenkbrauwen epileren, om zo de juiste verhoudingen en model te krijgen. Ook de kleinste haartjes worden weggehaald. Er ontstaat een opener blik en een verzorgde uistraling.

Werkwijze
Het epileren en modelleren van de wenkbrauwen wordt gedaan met een pincet, hars en/of suikerpasta.
De eerste keren kan het epileren pijnlijk zijn, maar u zult er snel aan wennen. Wanneer u regelmatig epileert zal deze behandeling zo goed als pijnloos zijn.

Duur
Het behandelen van de wenkbrauwen d.m.v. epileren duurt 10-25 minuten.

Resultaat epileren
Na het epileren hebben uw wenkbrauwen weer een symmetrische, natuurlijke vorm. Met epileren blijven de haartjes drie tot vijf weken weg. De haartjes die hierna terug komen zijn dunner en dus de volgende keer nog makkelijker te verwijderen.

Verven
Door uw wenkbrauwen en wimpers te verven, kunt u uw ogen meer accentueren. Door kleur aan te brengen laat u uw ogen en wenkbrauwen meer spreken (met name ogen met een lichte kleur). Een ideale behandeling voor mensen die af willen van hun mascara of hier niet goed tegen kunnen. Na kleuring is het niet meer nodig om uw wenkbrauwen bij te tekenen of mascara te gebruiken. Ook zult u geen last meer hebben van uitlopende mascara.

Werkwijze
Wimpers kunnen geverfd worden in de kleuren donker bruin, licht bruin, grijs of zwart. Meestal wordt gekozen voor de kleur zwart.
Wenkbrauwen kunnen geverfd worden in de kleuren donker bruin, licht bruin, grijs of zwart. Meestal wordt gekozen voor de meest persoonlijke natuurlijke kleur.

Duur
Het verven van de wimpers of wenkbrauwen duurt ongeveer 10-20 minuten.

Resultaat verven
Gemiddeld blijft de kleur na het verven 4-6 weken zitten. Wanneer u regelmatig uw wenkbrauwen of wimpers laat verven kan dit het effect nog langer aanwezig blijven. Het resultaat is een verzorgde blik, waarbij de ogen met meer uidrukking spreken. En u heeft geen last meer van uitlopers of gevoelige ogen.Boek nu!