Spray tan behandeling

Spray tanning geeft u een natuurlijke bruine kleur zonder dat u onnodig blootgesteld wordt aan schadelijke UV-stralen. Ook die vervelende plekjes die normaal wit blijven, krijgen een mooie egale kleur met spray tanning. Bij een spray tanning is letterlijk voorbereiding het halve werk! Lees dus goed de voorbereiding waar u rekening mee moet houden voordat u op uw afspraak verschijnt.

Werkwijze : Spraytanning is volledig veilig. Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een goedgekeurd DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. U heeft dus direct na de spray tan behandeling een egaal bruine huid!

Voorbereiden op de spray tan behandeling :
Voorbehandeling: Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een goede huidscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Scheren en waxen kan tot 1 dag voor de behandeling (anders is de huid te gevoelig). Gebruik geen bodylotion meer tot na de sessie.

Op de dag van de tanning : Gebruik op de dag van de tanning geen vloeibare make-up, dagcréme, bodylotion, parfum of deodorant zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten. Draag bij voorkeur donkere loszittende kleding na de tanning, omdat de vloeistof in beginsel nog wat af kan geven.

Na de behandeling : De tanning lotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huidcellen te verkleuren. Daarom wordt geadviseerd niet te douchen tot 8 uur na de tanning, om te voorkomen dat u de lotion weer afspoelt. Vermijd transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche. Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens de douche een hydraterende douchegel of olie te gebruiken en na het douchen een extra hydraterende bodylotion. Wanneer het regent is het verstandig om een paraplu mee te nemen.

Duur Spraytan behandeling :
Een spray tan behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten.

Resultaat :
De bruine teint, welke 5-10 dagen blijft zitten, wordt afgestemd op jouw huidtype zodat een natuurlijke look gegarandeerd is. Dus geen uren meer in de zon of onder de zonnebank (beide slecht voor je gezondheid en doen de huid snel verouderen).Boek nu!