Nagels verstevigen en nagels verlengen d.m.v Gel

Voor de verzorging van uw nagels, handen en voeten kunt u terecht in onze gecertificeerde salon Nagelstudio at YellZ.

Wij zijn gediplomeerd en blijven onze skills op peil houden middels diverse trainingen.

Daarom bent u voor  nagelversteviging, nagelverlenging, Cnd Shellac, Nail Artists 27D Gellak, nagels lakken, nail-art, nagelreparatie of probleemnagels, (spa-)manicure en (spa-)pedicure bij ons aan het juiste adres.

Mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels

Nagels verstevigen en nagels verlengen wordt soms wel verward met kunstnagels of nepnagels zetten. Bij Nagelstudio at YellZ gaan wij altijd uit van uw natuurlijke nagel! De gezondheid van de natuurlijke nagel staat bij ons voorop! En deze moet gewaarborgd blijven! Wij spreken daarom van nagelversteviging en nagels verlengen om je mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels te bezorgen.

Acryl – Gel of Polygel – nagels

Nagels verstevigen en nagels verlengen kan met Acryl, Gel of met Polygel. Acrylnagels zijn steviger en gelnagels flexibeler. En Polygel is een revolutionair nagelsysteem met de twee beste eigenschappen van zowel Acryl als Gel.

Bij nagelverlenging heb je bovendien de keus tussen verlengende tips of verlengen met een sjabloon (indien uw nagellengte dit mogelijk maakt). Heeft u een mooi nagelbed, maar zijn uw eigen nagels broos en breken deze snel af, dan kunt u met een laag Acryl, Gel of Polygel uw natuurlijke nagels laten verstevigen. Heeft u korte nagels dan is een nagelverlenging (met sjablonen of tips) mogelijk iets voor u. Ook ‘French manicure’ (nagels met wit randje) behoort tot de mogelijkheden. Nagelstudio at YellZ is ook gespecialiseerd in het begeleiden van nagelbijters.

U kunt ten alle tijden een vrijblijvende afspraak maken voor een nagel-analyse en een advies op maat.

Hierbij wordt gekeken welk product het best bij uw natuurlijke nagels en uw wensen past.

Bel voor de gratis Nagel-Analyse

0499 – 47 49 19

Continu mooie nagels

Acryl, Gel en Polygel nagels vereisen na 3-4 weken een nabehandeling (opvulling) afhankelijk van het activity-level en de groeisnelheid van uw eigen nagels. Uw nagels worden dan weer met Acryl, Gel of Polygel verstevigd of verlengd en opnieuw perfect in balans gebracht. Door deze nabehandelingen heeft u continu het hele jaar door mooie nagels. Wij adviseren u graag over welke behandeling het beste bij u past. Na de nagelbehandeling heeft u perfect verzorgde, mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels. Uiteraard lakken wij uw nagels naar wens graag af met Cnd Shellac, Nail Artists 27D Gellak of  Vinylux (zie pagina ‘Shellac’ en ‘Vinylux’).

Nagelproblemen géén probleem

Problemen met nagels zijn er in vele varianten die elk een andere vorm van reparatie aan uw hand- of voetnagels vereisen. Zo zijn er problemen met: te korte nagels (onder andere door nagelbijten), gebroken of gespleten nagels, omhoog groeiende nagels, (in)gescheurde nagels, nagelvorm (bol, plat, ribbels) en te dikke of juist te dunne nagels. Voor al deze problemen hebben wij bij Nagelstudio at YellZ een passende oplossing op maat.

Topmerken

Creative Nail Design (CND), Nail Artists, Vinylux, IBX en Barbicide zijn de topmerken in de nagelbranche die bekend staan om hun uitstekende, betrouwbare, veilige, gecontroleerde en milieubewuste producten. Nagelstudio at YellZ maakt uitsluitend gebruik van deze top kwaliteits-producten, materialen en gereedschappen die het behandelingsresultaat, de veiligheid en hygiëne voor onze cliënten optimaal ondersteunen en geen schade toebrengen aan het milieu.

Zo reserveren wij uit hygiëne oogpunt voor onze cliënten een persoonlijke vijlenset. Na ieder behandeling worden alle behandel-instrumenten gedesinfecteert met alcohol en Barbicide en worden de instrumenten uitgekookt. Nagelstudio’s of nagelsalons die zeer snellere en goedkopere nagelbehandelingen bieden voldoen in de meeste gevallen niet aan deze eisen.


Boek nu
 een van deze behandelingen. U verdient het!Boek nu!