CND™ SHELLAC™

Voordelen CND™ SHELLAC™ bij at YellZ

SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color  is dé innovatie van CND™.

Deze 14+ day nail color zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat.
Het geeft uw natuurlijke of kunst-nagels weken lang ultieme glans en versteviging.
Zonder chippen. (stukjes eraf)
En bij Nagelstudio at YellZ heeft u keuze uit wel ruim 100 kleuren.

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak.
SHELLAC™ is een product uniek in haar soort met een samenstelling die nog steeds het best bewaarde geheim in beauty land is.
Met CND™ SHELLAC™ kies je voor producten van de beste kwaliteit, door Nagelstudio at YellZ aangebracht door een professional die kennis van zaken heeft.
CND™ SHELLAC™ wordt eenvoudig verwijdert in 8 minuten d.m.v. afweken met de CND™ Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelfs voor zwangere dames!

Als gecertificeerd SHELLAC™ salon zijn wij er bij Nagelstudio at YellZ bijzonder trots op om onze klanten te kunnen verwennen met CND™ SHELLAC™!

Na een CND™ SHELLAC™ behandeling geniet u wel twee tot vier weken van prachtig gelakte nagels die niet beschadigd zijn tijdens de behandeling.

Qua onderhoud is het erg belangrijk dat u CND™ SolarOil aanschaft. Dit is een speciale nagelriemolie die wij voor 5,50 euro verkopen in de salon. Voorzien van alle ingrediënten om uw nagels diep van binnen te voorzien van de benodigde vitaminen, is het belangrijk dat u uw nagelriemen hiermee twee keer per dag insmeert. Op deze manier kunnen we garanderen dat uw nagels niet zullen uitdrogen en onbeschadigd zullen blijven.

U kunt uw natuurlijke nagels door de Shelverton heen voeden en verzorgen. Tevens zult u hierdoor langer van de CND™ SHELLAC™ kunnen genieten.

Het verwijderen van CND™ SHELLAC™ dient bij ons te gebeuren, omdat u anders uw nagels kunt beschadigen. Binnen acht minuten verwijderen wij de laag op uw nagels met CND™ Nourishing Remover. De toegevoegde oliën in de Nourishing Remover zorgen ervoor dat de nagels tijdens het verwijderingsproces optimaal verzorgd worden.

CND™ SHELLAC™ over acrylnagels of gelnagels is ideaal, omdat de kleur en glans perfect gehecht zullen blijven totdat u weer toe bent aan een nabehandeling van uw acrylnagels of gelnagels. Zeg dus vaarwel tegen afbladderende nagellak, en say hello to CND™ Shellac bij Nagelstudio at YellZ!
Wij zijn een gecertificeerd CND™ SHELLAC™ salon.Boek nu!