Nagelstudio at YellZ • SPA PEDICURE

Bij Nagelstudio at YellZ vindt u een uitgebreide Spa Pedicure die u als een ware Welness voor uw voeten en benen zult ervaren.

Deze dienst is dan ook zeer gewaardeerd door onze cliënten. We maken tijdens deze behandeling dan ook gebruik van de hoogkwalitatieve Spa Pedicure producten van CND en die jaar op jaar daardoor mooie prijzen toegekend krijgen.  (zie onder).

Een Spa Pedicure is niet seizoensgebonden, omdat CND ook voor het herfst en winter seizoen een speciale Spa Pedicure lijn heeft.

 

Nagelstudio at YellZ • CND Spa Pedicure Excite

Spa Pedicure bij Nagelstudio at YellZ met CND Spa Pedicure Excite Marine.
De CND Spa Pedicure Exicte serie bestaat uit de zogenaamde verfrissende en verkwikkende Marine producten.
CND Marine Spa Pedicure geeft je een revitaliserende boost die de geest stimuleert. Elke keer weer. Voor onze CND Spa Pedicure behandelingen gebruiken wij de volgende producten.

Alvorens de Spa Pedicure worden uw nagelriemen en teennagels verzorgd. De dode huidcellen worden verwijderd en uw nagels worden in vorm gevijld.

Spa Pedicure Marine Mineral Bath
Een ontstekingsremmende, aromatherapeuthische voetbad behandeling. Reinigt en deodoriseert de voeten met natuurlijke antiseptische olie. Hydrateerd en verzacht de huid. Verminderd geirriteerde en ontstoken huid.

 

Spa Pedicure Marine Salt Scrub
Een mineraal en zout scrub die de huid zacht polijst en conditioneert. Geeft de huid een stralende glans.

Spa Pedicure Marine Cooling Masque
Een verkoelend, herstellend voetmasker verrijkt met hydraterende zee extracten, conditionerende mineralenklei en verzorgende botanische ingrediënten.
Spa Pedicure Marine Hydrating Oil
Een natuurlijke, licht geurende olie met de perfecte balans tussen glijden en grip.

Alle ingrediënten worden zorgvuldig ingemasseerd.

 

Aansluitend van uw verfrissende Spa Pedicure behandeling kunt u er desgewenst voor kiezen uw nagels te laten voorzien van Vinylux Weekly Power Polish of Cnd Shellac.

Nagelstudio at YellZ  • een schepje water CND SPA

Met het succes van Shellac wordt weleens vergeten dat de Spa Manicure en Spa Pedicure series van Creative Nail Design (CND) al jaren achtereen onovertroffen zijn.
De nieuwe Botanische Spa serie kreeg de korte en krachtige naam “CND SPA” mee en is ook nu weer een ontsnapping en een reis van ontspanning.

De nieuwe CND Spa lijnen zijn op basis van plantaardige producten die doeltreffend de huid preppen, zuiveren, perfectioneren en herstellen.

CND SPA is er in de geuren Bright CitronGardenia Woods en speciaal voor intensieve verzorging van droge en ruwe eelt op de hielen is er de Cucumber Heel Therapy.

Door de jaren heen hebben wij met heel veel verschillende zeer goede Spa Pedicure producten gewerkt, maar ook op dit vlak verslaat CND met vlag en wimpel de concurrentie.
De Spa Pedicure Exicte, Escape en de nieuwe botanische SPA series van CND zijn wat ons betreft de beste Spa Pedicure producten op dit moment verkrijgbaar.

En professionals in de hele wereld zijn het daarmee eens want zij hebben in de afgelopen 15 jaar CND SpaPedicure jaar na jaar aangewezen als beste Spa Pedicure product.
De CND Spa Pedicure producten zijn bij ons in de salon ook los verkrijgbaar zonder behandeling.

 Boek nu!
Prijzen
Het aanbod in Pedicure en Voetverzorgings behandelingen is bij Nagelstudio at YellZ zeer uitgebreid en bestaat uit:

 • Pedicure (eelt verwijderen, nagelriemverzorging, dode huidcellen van de nagelplaat verwijderen /polijsten, voetmassage)
 • Pedicure + Lakken met CND Vinylux nagellak (tot 7 dagen chipvrij) Let wel, op teennagels wel 4 tot 6 weken)
 • Pedicure + French Manicure Lakken CND Vinylux (French Pedicure)
 • Pedicure + Nail Art / Design Lakken Cnd Vinylux
 • Pedicure + Nail Art / Design Lakken Cnd Shellac
 • Pedicure + CND Shellac (2/4 wekenchipvrij) Let wel, op teennagels zelfs 6 tot 8 weken)
 • Pedicure + French Manicure CND Shellac
 • CND Spa Pedicure Marine, Gardenia of Citron* (voetbad, CND masker & scrub, vijlen/polijsten)
 • CND Spa Pedicure + Lakken CND Vinylux
 • CND Spa Pedicure + CND Shellac
 • Brisa Gel of Acryl nagels tenen 1 kleur
 • Brisa Gel of Acryl nagels tenen French Manicure (2 kleuren)