Nagelstudio at YellZ – CITRUS SPA MANICURE DE LUXE

Waar onderscheidt ‘Citrus’ Spa Manicure de Luxe zich?

Deze exclusieve Spa behandeling is een ware Wellness beleving en biedt de kwaliteit van een gezichtsbehandeling, verrijkt met vitamines, essentiële oliën en therapeutische ingrediënten, maar is nu beschikbaar voor handen en armen.

Tijdens onze Spa Manicure (60 min.) ervaart u een heerlijke ontspanning middels een manicure, handbad, scrub, masker en lotion. Alle producten worden zorgvuldig ingemasseerd. Deze massage zorgt tevens voor een betere doorbloeding van uw huid.

Shea Butter, Vitamine E, Druivenpit olie en Citrus Oliën (goede anti-oxidanten) waaronder Limoen, Sinaasappel & Citroengras, zijn enkele van de belangrijkste ingrediënten die ‘Citrus’ Spa Manicure bijzonder maken. En deze gaan huidveroudering tegen. Alle ingrediënten worden zorgvuldig ingemasseerd op uw handen en armen zodat deze goed en volledig door uw huid kunnen worden opgenomen.


Spa Citrus Milk Bath
Een voedende warme hand/nagel olie die transformeert in een warm melkachtige lotion voor de nagels en omliggende huid door de toevoeging van gelijke delen warm water. Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met vitamine E en een bijzondere mix van essentiële oliën nl. druivenpit-, sinaasappel- en citroengrasolie. Verzacht en conditioneert de nagels en nagelriemen intens aan het begin van de manicure behandeling.


Spa Citrus Moisture Scrub

Een dikke, luxe hand/manicure scrub behandeling die de huid zacht polijst en super conditioneert. Geeft de huid een fysieke peeling door middel van citruszuren, fijn gemalen zouten, geraffineerde suiker en de zachte jojoba parels. Geeft een diepe conditionering en verzacht de huid met druivenpit olie, jojoba olie, shea butter en vitamine E. Het zorgt ervoor dat de huid/handen de Citrus Illuminating Masque en Citrus Hydrating Lotion beter op kan nemen.

Spa Citrus Illuminating Masque

Een glanzend en glimmend hand masker die de huid diep conditioneert en raffineert. Heeft een verstevigend peptide complex (dit helpt bij het verhogen van de natuurlijke collageen productie met een verhoogde huidstevigheid als resultaat), citrus oliën en druivenpit olie die tezamen de zichtbare verschijnselen van het ouder worden tegengaan = anti-aging. Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met druivenpit olie, jojoba olie en vitamine E. Cosmetisch niveau mineraal olie die de huid een beschermende laag geeft tijdens de behandeling die ervoor zorgt dat andere ingrediënten diep in de huid kunnen penetreren.

Spa Citrus Hydrating Lotion

Een zijdezachte hand & body lotion die snel absorbeert en de huid een satijn zacht gevoel geeft met citrus olie, druivenpit olie, urea en zwarte thee extracten voor een jong uitziende en verfriste huid. Jojoba Olie brengt de Vitamine E diep in de huid waar het de zichtbare tekenen van het verouderingsproces tegen gaat. Aromatherapeutische voordelen geven een verfrissende behandeling. Een lichte, snel absorberende formule. Voor het uitvoeren van een massage behandeling tijdens de manicure behandelingen.Boek nu!