Nagelreparatie bij at YellZ

PROBLEEM NAGELS SNEL, DOCH KUNDIG VERHOLPEN.

Natuurlijke probleem nagels welke snel doch kundig te verhelpen zijn, zijn ingescheurde of verkleurde nagels. Zowel op de handen als op de teennagels.

INGESCHEURDE NAGEL (S)

Een ingescheurde nagel wordt echt als vervelend ervaren. U zult merken dat u met deze nagel(s) overal blijft achterhaken. Soms is het mogelijk de nagel(s) in te korten tot aan de scheur. Maar vaak al gaat de scheur tot in het nagelbed. En dat is niet alleen vervelend maar ook nog eens zeer pijnlijk.

Nagelstudio at YellZ heeft een methode om uw natuurlijke nagels te repareren. De scheur wordt onzichtbaar gedicht en kan afwerkt worden in zowel hoogglans als in mat. Dus deze reparatie-behandeling is ook geschikt voor heren.

VERKLEURDE TRAUMA NAGEL (S)

Een trauma nagel heeft vaak een bloeduitstorting op het nagelbed welke lang kan aanhouden. Onder andere sporters hebben hier vaak mee te kampen.

Bij Nagelstudio at YellZ kunnen wij deze nagel (s) weer snel en deskundig op uw eigen natuurlijke nagelkleur brengen. Dit houdt lang en kan zowel in hoogglans als in mat afgewerkt worden. Dus is daarmee ook uitermate geschikt voor heren.

Uiteraard houden we tevens de voortgang en groei van deze nagels zorgvuldig in de gaten bij Nagelstudio at YellZ.Boek nu!